Donaris 930 x 122

profesional new consult

(VIDEO) CURS DE MASAJ ÎN PITEŞTI. ULTIMELE LOCURI!

Curs de masaj în Piteşti. Ultimele locuri! Vrei să devii maseur sau doar să deprinzi secretele acestei meserii? Urmează cursul de masaj organizat deProfesional New Consult, curs împărţit în patru module: masajul somatic, reflexoterapie, masaj limfatic și masaj terapeutic.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Cursurile de masaj organizate la Profesional New Consult sunt autorizate de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei (prin ANC), iar diploma obţinută în urma absolvirii îţi va permite să profesezi atât în ţară, cât şi în străinătate.

Masajul reprezintă sănătate pentru corp şi minte, de aceea tot mai multă lume apelează la serviciile maseurilor, făcând din acest lucru o practică curentă. Stresul cotidian, oboseala, efortul, agitaţia îşi spun cuvântul întotdeauna asupra corpului uman, de aceea oamenii caută permanent metode de relaxare, cea mai eficientă fiind, desigur, masajul.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Tocmai de aceea, tot mai multe persoane doresc să se specializeze pentru a oferi în mod profesional această tehnică a relaxării, soluţia fiind parcurgerea unui curs specializat, acreditat, susţinut de formatori specialişti în săli moderne, care oferă toate materialele şi spaţiile necesare studiului, așa cum este cel oferit de Profesional New Consult.

CURS DE MASAJ ÎN PITEȘTI

CURS DE MASAJ ÎN PITEȘTI

Gepostet von ePitesti.ro am Montag, 9. Juli 2018

Pentru următoarea sesiune de curs, numărul de locuri este limitat, motiv pentru care trebuie să vă grăbiţi pentru a ocupa un loc. Mai mult, în această perioadă beneficiaţi de reduceri semnificative de prețuri şi de alte surprize (detalii, pe site-ul https://www.profesionalnewconsult.ro/concursuri/)

Foarte solicitată pe piaţa muncii de astăzi, meseria de maseur poate fi practicată atât individual, la domiciliul propriu, pentru a aduce familiei şi apropiaţilor starea de bine, cât și în saloane de specialitate, săli de fitness, hoteluri de lux, resort-uri care oferă servicii de tratament şi spa clienţilor acestora, centre de întreţinere și în saloane de înfrumuseţare.

Profesionalismul formatorilor şi abilitatea acestora de a transmite informaţii cu privire la tehnicile de urmat fac din cursul de masaj-tehnician maseur oferit de Profesional New Consult un curs de referinţă pe piaţa din domeniu.

Mai multe detalii despre cursul de masaj-tehnician maseur, dar şi despre alte cursuri organizate de Profesional New Consult puteţi obţine la următoarele coordonate:

Numere de telefon: 0758.490.490, 0784.333.777, 0784.045.025

Site: www.profesionalnewconsult.ro

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs de machiaj

Curs de stilist unghii

Curs de aplicare gene.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90