New Profesional Consult 930 x 122

dacia

DELEGAȚIE FRANCEZĂ ÎN MIOVENI

Delegație franceză în Mioveni. Membrii unei delegaţii franceze au fost astăzi invitații primarului orașului Mioveni, Ion Georgescu.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Cei şapte invitaţi străini, printre care şi André Chassaigne, preşedintele grupului parlamentar de prietenie cu România din Adunarea Naţională Franceză, au participat la o întâlnire la care au fost prezenţi primarul Ion Georgescu, Dan Manu – preşedintele Consiliului Judeţean Argeș, prefectul Emilian Dragnea și Simona Bucura Oprescu – deputat de Argeș. 

Evenimentul a debutat cu intonarea imnului de stat al României şi, respectiv, al Franţei.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Gazdele și invitații au discutat despre legătura strânsă pe care o are Mioveniul cu Franţa, în special datorită uzinei Automobile Dacia, prin Renault.

A fost rememorată vizita pe care Charles de Gaulle a făcut-o la uzina Dacia în urmă cu 50 de ani. La rândul lor, membrii delegaţiei franceze au avut în program vizitarea uzinei. De asemenea, cei prezenţi au putut urmări imagini cu oraşul Mioveni.

Evenimentul s-a încheiat cu un schimb de cadouri simbolice între conducerea Primăriei Mioveni şi oaspeții francezi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90