930×122 CAPRA 5

apa canal

ELEVĂ DE LA “ODOBESCU”, MARELE PREMIU DE ZIUA MONDIALĂ A APEI

Elevă de la “Odobescu”, marele premiu de Ziua Mondială a Apei. Cu prilejul Zilei Mondiale a Apei, sărbătorită în fiecare an pe 22 martie, societatea SC Apă Canal 2000 SA Piteşti a organizat în cadrul programului educaţional Piky concursul de desene ,,Protejăm natura, avem grijă de apă!”.

Citiți și: Argeș: Anunț important, de ultimă oră! Clienți afectați

La concurs, aflat la a V-a ediţie, au participat elevi din clasele I-XII din Argeș, competiția fiind organizată pe cicluri de învăţământ.

Dintre toate lucrările, au fost selectate pentru concurs câte 10 pentru fiecare ciclu (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: S-a întâmplat după 30 de ani, în Pitești! Anunțul momentului!

Juriul a fost format din Liliana Iordache (din partea Inspectoratului Şcolar), Daniela Stancu (Muzeul Judeţean), Roxana Rolea (Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş) şi Simona Moaghen (SC Apă Canal 2000 Piteşti).

Câştigătorii au fost desemnați în funcție de anumite criterii: creativitate, originalitate şi transmiterea unui mesaj relevant.

Astăzi, la Muzeul Județean, a avut loc premierea câștigătorilor. Marele premiu i-a revenit Theodorei Ionescu, elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional ,,Alexandru Odobescu” din Piteşti. Desenul ei se intitulează ,,Salvează apa! Salvează natura!”

Premiile au fost înmânate de Mihail Marinescu (directorul general al societății Apă Canal), de Dumitru Tudosoiu (inspectorul școlar general al județului Argeș) și de Sorin Apostoliceanu (viceprimar al Piteștiului).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3