Donaris 930 x 122

sunrise beach resort

(VIDEO) ESPUMA PARTY LA SUNRISE BEACH RESORT

Espuma Party la Sunrise Beach Resort. În acest weekend sunteți invitați la bălăceală pe plaja Sunrise Beach din Budeasa.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

La Sunrise , sâmbătă şi duminică va fi mega petrecere cu spumă în aer liber! Espuma Party – petrecerea cu spumă – este realizată cu ajutorul tunurilor de mare presiune, care aruncă spuma la 8-10 metri distanță, fiind cea mai bună invenție în materie de distractie.

Citiți și: RESTAURANT DE 5 STELE ÎN ARGEȘ

Noaptea te vei putea bucura de petreceri susținute în clubul de pe malul lacului, club care va fi deschis până în zori. Profită de frumusețea și exotismul resortului sub lumina superbă a lunii!

Tot pe plajă vei fi întâmpinat de restaurantul Sunrise, care te atrage cu delicioase preparate din fructe de mare și preparate tradiționale.

Resortul Sunrise Beach este apreciat pentru atmosfera intimă pe care o creează, dar și pentru super petrecerile cu happy-end.

Mai multe detalii, pe paginile de Facebook Sunrise Beach și Sunrise Events sau la numărul de telefon 0744.374.050.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90