Donaris 930 x 122

evidența persoanelor

(VIDEO EXCLUSIV) ACUM: NERVI, REVOLTĂ, SCANDAL LA BULETINE: „CHEM POLIȚIA!”

Acum: Nervi, revoltă, scandal la Buletine: „Chem Poliția!”.

Citiți și: Exclusiv/Pitești. Noapte agitată: Poliția a intervenit într-un club din Centru

În incinta Direcţiei Generale pentru Evidenţa Persoanelor Argeş din centrul Piteștiului s-a iscat un scandal.

La unul dintre ghişeele pentru primirea actelor pentru eliberarea cărților de identitate, o doamnă este revoltată că se stă la coadă şi că nimeni din instituție nu anunţă o oră de la care cetăţenii nu mai pot fi primiţi. Programul de lucru la ghișee este până la ora 14:30. Prin urmare, deși s-au așezat la coadă înainte de ora respectivă, cetățenilor li s-a închis ușa în nas la 14:30.

Citiți și: „Ia mâna de pe ea, să m…. familia mea!”

,,Nu e corect, vine aici şi omul nu ştie că îi trebuie nu ştiu ce! Nu stă omul de la 9 dimineaţa până la 2 şi îi spuneţi că nu poate să intre! Asta pentru că oamenii nu îşi cer drepturile! În străinătate aşa ceva nu se întâmplă, se pune un număr de ordine…”, reclamă, nemulţumită, femeia:

Un alt cetățean revoltat are un schimb de replici cu una dintre angajatele instituției. „Chem Poliția!”, avertizează bărbatul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90