930 x122 grota rece

danut dinu

(VIDEO EXCLUSIV) DĂNUȚ DINU, FILMAT ÎN TIMP CE ÎNCALCĂ LEGEA RUTIERĂ

Dănuț Dinu, filmat în timp ce încalcă legea rutieră. A fi fost polițist și a ocupa funcția de consilier municipal te obligă, în plus față de oricare alt cetățean, să respecți legea la virgulă. Din păcate, Dănuț Dinu, căci despre el este vorba, încalcă legea. Legea rutieră.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Dinu a fost filmat ieri, în jurul prânzului, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dumbravei din Pitești cu luminile de ceață aprinse și vorbind la telefonul mobil.

Imaginile următoare ne-au fost trimise de un șofer.

Citiți și: Contre în CL Pitești: Comisia de Circulație, schimbare de ultim moment!

”Nu este pentru prima dată când îl văd conducând cu luminile de ceață aprinse. Ori nu știe despre ce este vorba, ori nu îl interesează. Iar de vorbitul la telefon când conduci, ce să mai spun? Nu a văzut și la televizor câte tragedii se pot întâmpla din această cauză?”, este mesajul șoferului care ne-a trimis imaginile filmate de camera video amplasată în autoturismul său personal.

Am luat legătura cu Biroul de Presă al Poliției Argeș pentru a afla oficial care sunt sancțiunile prevăzute de lege în astfel de cazuri.

”Pentru conducere cu luminile de ceață aprinse atunci când situația nu o impune, șoferul riscă 6 puncte de amendă (870 de lei) și 4 puncte de penalizare la permis, iar pentru vorbitul la telefon în timp ce conduce sancțiunea este de 2 puncte de amendă (290 de lei) și 2 puncte de penalizare la permis.”, declară pentru ePitești Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

Zamfir ne precizează că filmările făcute de alți șoferi în traficul rutier nu pot fi folosite ca probă, nefiind omologate. Cu alte cuvinte, Dănuț Dinu nu va fi sancționat în niciun fel.

Vă reamintim că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre, pe pagina de Facebook a ePitești, pe adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3