Donaris 930 x 122

lidl

Video – Exclusiv: Se face şi al 7-lea LIDL în Piteşti, lângă LUKOIL

Pofta marilor retaileri nu are limite. Se face şi al 7-lea LIDL în Piteşti.

Citiți și: Alertă de ultimă oră în magazinele Lidl! „Nu consumați sub nicio formă produsul!”

Cine credea că şase magazine ale unei singure companii e prea mult pentru municipiul în care locuim, ei bine, va fi „dezamăgit” să afle că s-a înşelat: LIDL are în plan ridicarea celui de al şaptelea supermarket, aproape de ieşirea din Piteşti, spre Bradu.

Potrivit memoriului tehnic explicativ, proiectul include centru comercial, gospodărie de apă, împrejmuire, amenajare parcare, amenajare acces auto şi pietonal, panouri publicitare, post de transformare şi organizarea de şantier.

Citiți și: Alertă de ultimă oră la Lidl! NU consumați acest produs!

Terenul avut în vedere este situat chiar înainte de benzinăria Lukoil Craiovei (VIDEO)

 

Al doilea punct de reper este magazinul de construcţii MatHaus Piteşti.

Proiectul se află, ca şi alte două despre care v-am relatat (LIDL Autogara Sud şi LIDL CNCD), în faze incipiente – studiu de oportunitate.

Cel mai vizibil este LIDL-ul din Trivale, de pe Calea Drăgăşani. Aici proiectul a avansat, construcţia cu etaj fiind deja vizibilă de la stradă – în ciuda panourilor metalice înalte care împrejmuiesc şantierul. LIDL Trivale ar putea fi gata în primăvara anului viitor. Mai precis, termenul oficial este 10.05.2022.

La momentul actual, în Piteşti sunt trei magazine LIDL deschise pentru clienţi: în cartierele Găvana, Războieni şi Prundu.

În total, vorbim despre şapte supermarket-uri LIDL: trei LIDL funcţionale, un şantier LIDL şi trei proiecte/planuri pentru noi supermarket-uri ale aceluiaşi retailer.

555×222  MAIA

Comentarii

2 comentarii

  • Valentin spune:

    Prea mult…!!!!!! Dobitocii ăștia construiesc în prostie,pt a aduce toate gunoaile din import! De ce nu fac românii un magazin care să comercializeze produse STRICT românești???????

  • Asd spune:

    Pentru ca nu avem produse românești. Ce vrei sa vindem ciocolata cu rom ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90