930×122 CAPRA 5

amenda

(VIDEO EXCLUSIV) TUPEU! FOST PREFECT, PARCARE DE ȘMECHER. AMENDAT DRASTIC

Tupeu! Fost prefect, parcare de șmecher. Amendat drastic.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Timp de luni de zile, cu permisiunea Primăriei, angajații din Palatul Administrativ (Consiliul Județean și Prefectură) și-au parcat autoturismele, gratuit, în Piața ”Vasile Milea”, zonă pietonală din centrul Piteștiului. Abia după ce publicația noastră a sesizat de nenumărate ori că este o situație de netolerat, Primăria a luat măsuri (subiectul pe larg, AICI).

Din păcate, nu toți respectă interdicția de parcare. Este și cazul lui Marcel Proca, fost prefect de Argeș și om de afaceri, care astăzi a fost amendat de Poliția Locală Pitești pentru că a intrat cu autoturismul și a parcat în Piața ”Milea”.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

A fost sancționat cu o amendă de 435 de lei și cu două puncte de penalizare.

”Aici este intrarea la Prefectură, o știți, da? Vreți să îl sun pe domnul prefect, să vorbiți cu dânsul?”, a fost reacția pe care Marcel Proca a avut-o în fața agenților de la Poliția Locală.

Remarcăm că viceprimarul Sorin Apostoliceanu este cel care a trimis Poliția Locală să îl sancționeze pe șofer, răspunzând unei sesizări a unui cetățean.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90