Donaris 930 x 122

audieri

(VIDEO EXCLUSIV) UPDATE: AȘA SE FURĂ ÎN GĂVANA. PRINS DE POLIȚIE ȘI ÎNCARCERAT

UPDATE: Așa se fură în Găvana. Prins de Poliție și încarcerat. ePitești a intrat în posesia unor imagini din momentul în care bărbatul intră într-una din boxe și fură mai multe anvelope.

Citiți și: Toată Găvana „paralizată”! Șoferii sunt la capătul răbdării!

Evenimentul surprins de camerele video a avut loc în noaptea de 2 iunie, pe strada Lucian Blaga din Găvana. Potrivit unor surse, celelate furturi au avut loc tot în zona respectivă.

Citiți și: Rablele Poliţiei, casate la marginea Piteștiului. Oamenilor le „sclipesc” ochii după girofaruri

În urma audierilor de astăzi, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Argeș.

Polițiștii Sectiei 2 Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat și au condus, la sediul secției, un bărbat de 39 de ani, din Bradu, bănuit de săvârșirea faptelor.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 1 iunie-31 iulie, bărbatul ar fi pătruns prin forțarea ușilor de acces în 2 garaje si 2 boxe din cartierul piteștean Găvana, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 7.000 de lei.

După administrarea probatoriului, se vor lua măsurile legale ce se impun, ne informează Poliția Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441