Donaris 930 x 122

ceair

FORFOTĂ ÎN PIEȚE. LEGUMA „BATE” MIELUL: “OAMENII SUNT MAI SĂRACI!”

Forfotă în piețe. Leguma „bate” mielul: “Oamenii sunt mai săraci!”. Goana după cumpărăturile de Paşte a ajuns pe ultima sută de metri în Vinerea Mare. Pieţele agroalimentare din Piteşti sunt pline, iar clienţii stau la coadă pentru a avea o masă cât mai bogată de Paşte.

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

În piaţa Smârdan, la raioanele cu legume şi fructe comercianţii sunt în mare parte mulţumiţi de vânzări: ,,Asta e una dintre perioadele din an în care ne merge cel mai bine. Preţurile pornesc de la 1-2 lei la ceapă şi alte verdeţuri și totul este proaspăt.”, ne spune o vânzătoare.

Trecem la raionul de carne, inclusiv carne de miel, acolo unde lucrurile nu merg în aceeaşi notă. ,,Lume mai puţină şi vânzări mai proaste faţă de anii trecuţi! Oamenii sunt puțin mai săraci decât anul trecut.”, ne declară Alexandru Coandă (foto), comerciant de câţiva ani în piaţa Smârdan. Sau și prețurile sunt mai mari!

Citiți și: Pitești: ”Alimentara” de pe trotuar, desființată de polițiștii locali

În piaţa Ceair, cea mai mare din Pitești, am găsit tot aglomeraţie, standuri pline cu produse, dar şi clienţi nemulţumiţi: ,,Noi mereu venim aici, produsele sunt bune, proaspete… Problema este, însă, că preţurile s-au mărit exact acum, de Paşte, pentru că e vânzare multă… Sunt prea mari pentru salariile noastre.”, ne spune o familie venită la cumpărături.

Cei care încă nu ați reuşit să vă aprovizionați pentru sărbători puteți vedea AICI programul complet al pieţelor agroalimentare din Piteşti în perioada Paștelui.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3