Donaris 930 x 122

balize

(VIDEO) HAL DE SEMNALIZARE RUTIERĂ ÎN CENTRUL PITEŞTIULUI!

Hal de semnalizare rutieră în centrul Piteştiului! De ceva vreme, în zona Casei Cărţii din Piteşti sunt amplasate balize de semnalizare rutieră pentru a face fluentă circulaţia dinspre Prefectură spre bulevardul Republicii şi a bloca parcarea neautorizată.

Citiți și: Pitești. Cascadorii râsului în Nord! Imagini à la Benny Hill

Este o idee foarte bună, deoarece altfel ar fi haos într-o zonă cu trafic intens. Problema este însă că respectivele balize sunt vechi, rupte şi murdare, iar aspectul zonei lasă mult de dorit, după cum puteţi vedea şi din următoarele imagini:

Citiți și: Mulți dintre şoferi habar nu au că în maşina lor există acest lucru!

Oricât de bună ar fi intenţia autorităţilor, aceasta este umbrită de felul în care este pusă în practică şi mai ales de durata de menţinere a unor asemenea urâţenii pe stradă.

Nu este singura zonă cu astfel de balize. O situaţie similară este şi pe strada Depozitelor, aproape de piaţa de gross, în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată spre Calea Bascovului. Acolo situaţia trenează de şi mai multă vreme, fără ca autorităţile să le înlocuiască, ele dovedindu-şi utilitatea în timp şi fluidizând traficul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA