930X122 MAIA

audieri

(VIDEO) HOȚ DE MESERIE, PRINS ȘI AUDIAT LA POLIȚIE

Hoț de meserie, prins și audiat la Poliție. Un tânăr de 20 de ani din orașul Buftea (județul Ilfov) bănuit de furt și tentativă de furt a fost prins și este audiat la această oră la sediul Poliției din municipiul Câmpulung Muscel. La intrarea in sediul Poliției, suspectul l-a bruscat pe un cameraman:

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Anterior, tânărul a fost audiat și de polițiștii din orașul argeșean Costești.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, în luna noiembrie 2019 bărbatul „ar fi pătruns pe timp de noapte prin forțarea încuietorilor, respectiv ar fi încercat să pătrundă în mai multe autoturisme parcate în orașul Costești, în municipiul Câmpulung și în comuna Rucăr

Prejudiciul, în valoare de peste 5.000 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanelor vătămate”.

Individul ar fi acționat și în comunele Suseni, Mozăceni, Izvoru, Buzoești, Oarja și Căteasca. Ar fi fost păgubite 22 de persoane.

Cercetările sunt în curs, după administrarea probatoriului urmând să fie luate măsurile legale care se impun, mai informează Poliția argeșeană.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3