New Profesional Consult 930 x 122

ursi

Video: În ciuda telefoanelor care „urlă” alerte, turiştii par bucuroşi de prezenţa urşilor

Telefoane „urlă” non stop spre Vidraru, iar motivul este, aparent, unul îngrijorător. Este vorba, în fapt, despre prezenţa tot mai frecventă a urşilor care ies din pădure la drum şi nu par să fie stânjenţi de oameni, de traficul rutier sau de alte activităţi.

Citiți și: Pericol de moarte! Atacurile urșilor, din ce în ce mai dese!

Cu toate acestea, ISU transmite mesaje RO-ALERT de fiecare dată când e semnalată prezenţa urşilor în zonă, fiindcă sunt animale imprevizibile şi periculoase.

 

Citiți și: Ursul a urmărit trei tineri din Argeș! Jandarmii argeșeni, intervenție contra cronometru.

 

Urşii s-au obişnuit cu oamenii şi, în general, nu reacţionează agresiv decât în momentul în care cineva insistă să se apropie foarte mult sau face mişcări pe care animalul le apreciază ca fiind ostile.

Un conducător auto a surprins în această dimineaţă o ursoaică ieşită la drum ca să admire maşinile şi, eventual, să primească o porţie de mâncare.

 

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90