930×122 CAPRA 5

incendiu

Video: Incendiu lângă Piteşti, pericol de extindere la mai multe case

Incendiu lângă Piteşti, pericol de extindere la mai multe case.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

UPDATE ORA 11.32: Mici probleme ar fi la acoperişul unei locuinţe, de unde iese fum. Nu este o situaţie gravă, pompierii au ajuns şi caută sursa generatoare.

Ştirea iniţială – ora 11.29

La această oră, pompierii ISU Argeş se deplasează cu mai multe autospeciale în localitatea Bascov, zona Valea Glâmbocului. Din primele informaţii, un incendiu ar fi izbucnit la o casă fără etaj. Alte locuinţe, situate în imediate apropiere, sunt în pericol dacă focul se va extinde.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

 

 

Reporterii ePiteşti au surprins mai multe autospeciale ISU Argeş care au plecat din Piteşti şi intervin la Bascov pentru localizarea incendiului.

„Posibil incendiu la o casă din localitatea Bascov, Valea Glambocului. Intervin pompierii de la Detașamentul de Pompieri Pitești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară”, anunţă ISU Argeş.

Ştire în curs de actualizare

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3