930×122 CAPRA 5

incendiu

Video: Incendiu puternic la o fabrică de lângă Piteşti

UPDATE ORA 13.40: Incendiu puternic la o fabrică de lângă Piteşti. Alexandru Vîjan, comisar-şef la Garda de Mediu Argeş, primele declaraţii (VIDEO)

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

 

 

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

„Societatea era în procedură de autorizare pentru rezervorul respectiv […]. Dacă nu erau autorizaţi, nu aveau voie să lucreze”, a transmis comisarul şef al Gărzii de Mediu.

Precizări ISU Argeş – Ionuţ Tunaru, purtător de cuvânt (VIDEO)

 

 

UPDATE ORA 13.30: „A fost pericol de explozie din cauza recipientelor de produs petrolier. Concomitent cu localizarea și lichidarea incendiului s-a acționat pentru răcirea a 3 rezervoare de produs petrolier aflate în apropierea flăcărilor”, precizează ISU Argeş.

 

 

UPDATE ORA 13.10: Incendiul s-a extins. Cel puţin o persoană a suferit arsuri şi a fost preluată de paramedicii SMURD.

 

 

„Incendiul s-a manifestat la o hală de produs petrolier și la construcția de aproximativ 170 mp. Se intervine cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 59 de ani care a suferit arsuri de gradul 1 la mâini și scalp”, transmite ISU Argeş.

 

 

Ştirea iniţială – ora 12.42

Incendiu puternic la o fabrică de lângă Piteşti. A izbucnit în jurul orei 12.30, pe drumul 23, lângă Petrochimie, pe raza comunei Bradu. Acţiunea de lichidare este în desfăşurare.

 

 

„Sunt degajări mari de fum, nu ştim dacă sunt persoane surprinse”, ne-a transmis un martor ocular.

 

 

„Incendiu la un bazin combustibil al unui operator economic de pe drumul 23 Bradu”, a transmis ISU Argeş la scurt timp după sesizare.

 

 

Am aflat că incendiul a izbucnit la un bazin situat în incinta unei firme de comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi.

 

 

Ştire în curs de actualizare

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3