deces

Video: Învăţătorul din Mioveni şi-a semnat moartea. Managerul spitalului, Horia Trăilă, detalii despre caz

Amănunte tulburătoare apar în cazul învăţătorului de la Şcoala Rebreanu din Mioveni, decedat după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19. Se pare că bărbatului i se recomandase să rămână internat sub observaţie până a doua zi, însă acesta a refuzat şi a plecat pe semnătură.

Citiți și: Tragedie în Argeş: Elevă de 16 ani, decedată în timpul orelor, la şcoală

VIDEO: Managerul Spitalului Orăşenesc Mioveni, explicaţii despre starea învăţătorului care s-a vaccinat şi a murit. Este vorba despre Năstase G., de 45 de ani (subiectul iniţial, AICI)

 

Citiți și: A murit un mare jurnalist

 

„A fost adus de ambulanţă, pentru o sincopă. S-au efectuat mai multe investigaţii, starea lui era bună în urgenţă, însă el trebuia să rămână în observaţie. Dânsul venise în jurul orei 16, nu mai aveam medic neurolog care să-l vadă. I s-a sugerat să rămână până dimineaţă în observaţie, în CPU (n.r. – Compartiment Primiri Urgenţe). A refuzat şi practic, după ce i s-a explicat care sunt posibilele consecinţe dacă pleacă pe semnătură, a decis să semneze şi a plecat undeva după ora 8 (n.r. – ora 20, în aceeaşi seară)”, a declarat dr. Horia Trăilă.

Nu i se pusese încă un diagnostic, a mai precizat managerul.

„Existau suspiciuni de suferinţă hepatică cronică. Tocmai de aceea am vrut să rămână în observaţie, fiindcă la acea oră nu aveam nici Computer Tomograf. Legat de vaccinare, nouă ni s-a spus că s-a vaccinat cu trei săptămâni înainte. Nu ni s-a spus că vine după vaccinare la câteva ore. Acest aspect nu a fost transmis medicilor curanţi, nu aveam aceste date, am aflat ulterior. Rămăsese să vină pentru investigaţii suplimentare de dimineaţă, deşi i s-a spus în mod repetat să nu plece”, a conchis managerul Trăilă.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441