NOR CURIER 930X122

lidl cncd

Video: LIDL calcă pedala la „blană” în Piteşti. Noul supermarket creşte cu o viteză ameţitoare

În „Eremia Grigorescu” lucrările la un nou magazin LIDL avansează într-un ritm ameţitor. Dacă în urmă cu o lună de zile abia se întrezăreau primele detalii, iată că astăzi supermarket-ul este deja bine definit şi, mai mult ca sigur, va fi gata în cel mult trei luni. Potrivit autorizației eliberate de Primăria Pitești, termenul este de 12 luni, de la data de 07.07.2021.

Citiți și: Pitești: Zeci de locuri de muncă în noul Lidl

 

Citiți și: Video: Au început lucrările la al cincilea LIDL din Piteşti

 

Noul LIDL (al cincilea din Piteşti) este situat lângă bariera de la CNCD (VIDEO).

 

 

Probabil că, având atâtea şi atâtea magazine, piteştenii chiar nu au de ce să îşi facă griji în privinţa alimentelor. Este greu de crezut că, şi în cel mai sumbru scenariu al unei crize alimentare, zecile de magazine care au împânzit oraşul nu vor avea ce să ofere.

 

 

Cu toate acestea, consumul impulsiv al cetăţenilor, care poate genera în cele din urmă o penurie, nu poate fi stăvilit decât prin autoeducare. Ceea ce, momentan, lipseşte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Olteanu razv spune:

    Acest santier a adunat intarzieri majore. Trebuia sa fie gata magazinul in decembrie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3