NOR CURIER 930X122

auto

MAȘINĂ ÎNVĂLUITĂ DE FUM

Mașină învăluită de fum. Un incendiu a izbucnit la compartimentul motor al unui autoturism. Incidentul a avut loc în această dimineață pe bulevardul Dacia din orașul Mioveni.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Până la venirea pompierilor chemați prin numărul unic de urgență 112, pentru stingerea incendiului a intervenit un martor, care este pompier în Mioveni, dar care se afla în timpul său liber.

Plutonierul major Marin Manea a folosit un stingător auto și apa dintr-o cisternă a administrației locale.

Citiți și: Oficial. De la ce a izbucnit incendiul de la DSVSA

„Prin intervenția lui promptă, salvatorul a limitat urmările incendiului, care putea cuprinde toată mașina. Plutonierul major Marin Manea reprezintă, ca mulți alți colegi ai săi, un exemplu al solidarității și devotamentului pe care pompierii le au față de semeni, indiferent de momentul zilei sau locul în care se află”, ne transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Pompierii veniți la fața locului vor stabili cauza incendiului, incendiu care s-a soldat cu pagube materiale. (Sursă foto: ISU Argeș)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90