SMART KIDS 930X122

hypnotic beauty bar

(VIDEO) NOI SURPRIZE LA HYPNOTIC BEAUTY BAR. TRATAMENTE 100% NATURALE

Noi surprize la Hypnotic Beauty Bar. Tratamente pentru faţă şi păr. Încă de la deschidere, salonul de înfrumusețare Hypnotic Beauty Bar v-a pus la dispoziție oferte speciale la prețuri avantajoase. De aseastă dată, Hypnotic Beauty Bar v-a pregătit tratamente speciale pentru faţă şi păr. Tratamentele faciale, de la PHYT’S, sunt 100% naturale.

Citiți și: SUPER OFERTE DE SĂRBĂTOARE LA HYPNOTIC BEAUTY BAR

Pentru că perioada rece este un ”inamic” al tenului și al podoabei capilare, specialiști în domeniu vă oferă sfaturi de îngrijire, dar și soluții.

Tu cum te pregăteşti de iarnă? La Hypnotic Beauty Bar aveţi la dispoziţie toata gama de tratamente profesionale organice PHYT’S – “Frumuseţe BIO, Frumuseţe Pură”. Îngrijirea organică a pielii nu înseamnă doar frumuseţe, înseamnă respect faţă de tine, înseamnă a da pielii tale o şansă să se simtă şi să arate în cel mai bun mod cu putinţă. Înseamnă rezultate!

Citiți și: HYPNOTIC BEAUTY BAR TE PREGĂTEȘTE PENTRU BAL

PHYT’S îţi oferă şansa alegerii unor produse organice de înfrumuseţare care vizează diferite tipuri şi afecţiuni ale pielii. Si care au aceleasi rezultate ca si cele de origine chimica. Când foloseşti produse organice de îngrijire, reduci povara toxică asupra propriului organism sprijinind în acelaşi timp o lume mai sănătoasă pentru generaţiile viitoare.

,,Pentru că suntem unici, PHYT’S a creat tratamente adaptate pentru a se potrivi nevoilor fiecăruia dintre noi. Tratamentele PHYT’S sunt disponibile în fiole de unică folosință, acestea garantează igienă și puritate maximă. În plus, ele nu conţin parabeni, phenoxietanol sau conservanți sintetici.

Fiecare produs PHYT’S de îngrijire a pielii depaşeşte cu mult condiţiile cerute de COSMEBIO prin folosirea de ingrediente 100% de origine naturală. Deşi standardele COSMEBIO acceptă maxim 5% ingrediente chimice, PHYT’S refuză opţiunea de a le folosi.”, transmit reprezentanţii Hypnotic Beauty Bar.

Detalii despre prețuri puteți obține apelând numărul de telefon 0760.999.005, prin mesaj privat sau direct la sediul salonului (strada Intrarea Teilor, numărul 1, bloc PS6A, scara A, la parter).

De asemenea, Hypnotic Beauty Bar vă prezintă şi câteva tratamente pentru părul degradat. Părul degradat are nevoie de foarte multă atenţie. Dar care este, oare, cel mai bun tratament pentru păr deteriorat? Acest tip de păr necesită utilizarea imediată a unor remedii eficiente.

HYPNOTIC BEAUTY BAR, SINGURUL BEAUTY BAR DIN PITEȘTI

HYPNOTIC BEAUTY BAR, SINGURUL BEAUTY BAR DIN PITEȘTI

Gepostet von ePitesti.ro am Freitag, 26. Oktober 2018

”Dacă observi că părul tău nu mai vrea nicicum să capete forma dorită, că e lipsit de strălucire, iar firele capilare se rup foarte uşor, înseamnă că e degradat şi trebuie să cauţi cel mai bun tratament pentru păr deteriorat.

Tratamentul Fiber Fix și Butogen restructureaza fibrele firului de par in timpul proceselor tehnice (ideal pentru colorare si decolorare). Pătrunde în firul de păr în timpul procesului chimic, astfel părul rămâne regenerat, foarte stralucitor, puternic şi sănătos.

De asemenea, nu modifică culoarea finală, este prietenos cu părul vopsit, ajută la închiderea cuticulei și la redarea elasticității părului și strălucirea acestuia.”, ne informează specialiștii de la Hypnotic Beauty Bar

Preţurile pentru tratamente sunt următoarele, în funcţie de lungimea podoabei capilare:

-tratament păr scurt: 90 de lei

-tratament păr mediu: 120 de lei

-tratament păr lung: 150 de lei

În afară de acestea, Hypnotic Beauty Bar oferă şi alte servicii:

-hairstyle (tuns, styling, vopsit)

-make-up & nails (make-up, unghii și unghii false)

-cosmetică (ceară unică, ceară tradițională, tratamente cosmetice, remodelare – vacuum și electrostimulare).

Pentru a beneficia de noul concept pe care Hypnotic Beauty Bar îl aduce în Pitești, nu ezitați să contactați reprezentanții salonului la numărul de telefon 0760.999.005 sau să mergeți direct la sediul salonului, situat pe strada Intrarea Teilor, numărul 1, bloc PS6A, scara A, la parter.

Programări se pot face și printr-un mesaj pe pagina de Facebook Hypnotic Beauty Bar.

Nu uitați: La Hypnotic, primul beauty bar din Pitești, veți primi din partea casei un pahar cu șampanie sau cu vin ori o ceașcă cu cafea!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90