Donaris 930 x 122

LIDL Trivale

Video: Noul LIDL din Piteşti, aproape gata. Ultimele finisaje înainte de marea deschidere

Video: Noul LIDL Trivale, aproape gata. Se fac ultimele retuşuri înainte de marea deschidere.

Citiți și: Supermarketuri gigant din România, vouchere pentru clienți de până la 10.000 de lei

 

Citiți și: Video: Construcţie „mamut” în Piteşti, ridicată lângă case. Lucrările se desfăşoară în ritm alert

 

La Piteşti, potrivit oficialilor LIDL, aceasta va avea loc în data de 24 februarie a.c., concomitent cu inaugurarea unui alt magazin, în Bucureşti.

VIDEO – LIDL TRIVALE, ACUM

 

 

Supermarktet-ul LIDL Trivale este situat pe Calea Drăgășani, nr. 20. În zona respectivă este, de azi, şi un trotuar nou (foto).

 

 

Vă reamintim, LIDL Trivale este cel de-al patrulea magazin din Piteşti. Potrivit autorizaţiei de construcţie, termenul era până în luna mai a anului acesta. Iată însă cât de repede au mers lucrările. Supermarket-ul se deschide cu 3 luni înainte de termen.

 

 

La ora actuală funcţionează LIDL Războieni, Prundu şi Găvana. Alte trei sunt în faze incipiente, studiu de oportunitate sau proiect: la Autogara Sud, în prelungirea Craiovei (spre Bradu) şi la CNCD.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90