Donaris 930 x 122

dacia

VIDEO – NOUL SANDERO STEPWAY-PRIMELE IMAGINI PE ȘOSELELE DIN ROMÂNIA

Primele imagini cu noua Dacia Sandero Stepway pe șoselele din țara noastră au fost date publicității astăzi de profit.ro. Imaginile au fost filmate în zona Sibiului.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„Înainte de lansarea oficială, care ar trebui să aibă loc în această toamnă, producătorul de la Mioveni face ultimele teste de șosea cu noul model, astfel încât toate sistemele să fie ajustate perfect.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Până la intrarea în fabricație, mașina parcurge zeci de mii de ore de teste, pe șosele din întreaga lume, care reproduc aproape toate condițiile pe care mașina ar putea să le întâlnească în decursul vieții sale”, scrie profit.ro.

Articolul integral, cu informații suplimentare despre noul Sandero Stepway, poate fi citit pe profit.ro, AICI. (Sursă video/foto: profit.ro) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90