EcoMoto 930×122

hypnotic beauty bar

(VIDEO) NU RATAŢI! O NOUĂ OFERTĂ LA HYPNOTIC BEAUTY BAR

Nu rataţi! O nouă ofertă la Hypnotic Beauty Bar. Încă de la deschidere, salonul de înfrumusețare Hypnotic Beauty Bar v-a pus la dispoziție oferte speciale la prețuri avantajoase.

Citiți și: SUPER OFERTE DE SĂRBĂTOARE LA HYPNOTIC BEAUTY BAR

Și în săptămâna care urmează, reprezentanții singurului beauty bar din Pitești v-au pregătit o surpriză. Mai exact, săptămâna viitoare, de luni, 29 octombrie şi până sâmbătă, 3 noiembrie, o şedinţă de epilat total costă doar 40 de lei.

Epilatul se face cu ceara tradiționala Cleopatra cu fir de aur.

Citiți și: HYPNOTIC BEAUTY BAR TE PREGĂTEȘTE PENTRU BAL

”Știm că ceara de obicei arde și este un disconfort, dar ceara Cleopatra are punctul de fierbere la 40 de grade. Când ceara va intra în contact cu pielea dumneavostră, aceasta va avea temperatura de 39 grade, exact temperatura corpului.”, transmit reprezantanţii Hypnotic Beauty Bar.

https://www.facebook.com/epitesti/videos/2116832168645479/

Ce alte servicii găsiți la Hypnotic Beauty Bar?

-hairstyle (tuns, styling, vopsit)

-make-up & nails (make-up, unghii și unghii false)

-cosmetică (ceară unică, ceară tradițională, tratamente cosmetice, remodelare – vacuum și electrostimulare).

Profitați de noua ofertă de la Hypnotic și lăsați-vă pe mâna specialiștilor în frumusețe!

Pentru a beneficia de noul concept pe care Hypnotic Beauty Bar îl aduce în Pitești, nu ezitați să contactați reprezentanții salonului la numărul de telefon 0760.999.005 sau să mergeți direct la sediul salonului, situat pe strada Intrarea Teilor, numărul 1, bloc PS6A, scara A, la parter.

Programări se pot face și printr-un mesaj pe pagina de Facebook Hypnotic Beauty Bar.

Nu uitați: La Hypnotic, primul beauty bar din Pitești, veți primi din partea casei un pahar cu șampanie sau cu vin ori o ceașcă cu cafea!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90