New Profesional Consult 930 x 122

politia sectia 2

Video: O fetiță care și-a înghițit limba, salvată de doi polițiști din Pitești

Video: O fetiță care și-a înghițit limba, salvată de doi polițiști din Pitești, în această seară.

Citiți și: Pitești. Gestul unor polițiști din Găvana a salvat-o, probabil, de la moarte!

Intervenție promptă și salvatoare a unui echipaj de Poliție de la Secția 2, pentru o fetiță în vârstă de aproximativ doi ani.

 

Citiți și: Noapte nefastă pentru un bărbat prins în flagrant de doi polițiști din Piteşti

 

„Eram pe strada George Coșbuc cu colegul meu Chiliment Dragoș, când ne-a sesizat o familie că îi este rău fetiței. Avea gura întredeschisă, era foarte rău. Am zis să nu mai stăm după ambulanță, am dus-o la Pediatrie”, ne-a transmis unul dintre polițiștii implicați în acțiunea de salvare – agent Mihai Chiva.

 

 

Fetița a fost predată medicilor de la Pediatrie pentru demararea investigațiilor.

Părinții au ajuns la spital, venind imediat în urma echipajului.

IPJ ARGEŞ A TRANSMIS UN COMUNICAT OFICIAL PRIVIND ACŢIUNEA SALVATOARE A CELOR DOI POLIŢIŞTI

„În după-amiaza zilei de 26 septembrie a.c., în timp ce se aflau în patrulare, colegii noștri, agent șef adjunct Mihai Chiva și agent șef Chiliment Dragoș, polițiști de ordine publică în cadrul Secției 2 Pitești, au observat semnele disperate ale unor părinți, a căror fetiță, de aproximativ 2 ani, prezenta stare de rău.

Polițiștii au reacționat imediat și, fără să mai stea pe gânduri, conștienți de faptul că fiecare secundă contează, au deschis calea mașinii în care se afla fetița, mergând cu autospeciala de poliție, spre spitalul de Pediatrie, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Fetița a fost predată, la spital, personalului specializat, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

La scurt timp, tatăl fetiței i-a sunat pe polițiști și le-a comunicat faptul că fetița este bine, mulțumindu-le, totodată, pentru gestul lor.

Cea mai mare mulțumire pentru polițiști, părinți la rândul lor, este faptul că fetița este în afara oricărui pericol.”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Cristina spune:

    O fapta buna dupa zeci de rapoarte pentru abuz in serviciu din partea domnului politist Mihai Chiva, care iese la “agatat” cu masina de serviciu si daca nu ii iese pasența ameninta cu amenzi. Daca ii iese “o cafea in oras” da doar avertisment, lasand la latitudinea domnisoarelor sa aleaga – “ce vrei? Amenda sau avertisment?”. Si mai mare e supararea ca domnul politist Mihai Chiva are 2 copii acasa de crescut, nu domnisoare pe strada de agatat cu echipajul de politie….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3