930 x122 grota rece

accident

Video: O maşină a luat foc pe DN 7. Mai multe echipaje au plecat din Piteşti

O maşină a luat foc pe DN 7, după o coliziune. Au fost patru vehicule implicate: trei autoturisme și o autoutilitară.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

UPDATE ORA 16.45: IPJ Argeș :”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Timișoara, jud. Timiș, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Rm. Vâlcea către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu trei autovehicule, care circulau din sens opus, după cum urmează:

– un autoturism, condus de un bărbat de 28 de ani, din Târgoviște, jud. Dâmbovița;
– un autoturism, condus de un bărbat de 63 de ani, din municipiul Arad;
– o autoutilitară, condusă de un bărbat de 29 de ani, din Republica Slovacia.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 63 de ani a fost proiectat în șant și a luat foc.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 60 de ani, din municipiul Arad, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 63 de ani și o minoră de 9 ani, pasageră în primul autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”

 

 

UPDATE ORA 14.45: ISU Argeş, precizări: „În urma evenimentului un autoturism a luat foc, iar incendiu s-a manifestat generalizat și s-a extins la vegetația uscată din apropiere.

Din fericire, incendiul de vegetație uscată a fost ținut sub control de către participanții la trafic și nu s-a extins la o sondă și o stație peco din zonă. Incidentul s-a soldat cu 3 victime.

 

 

Paramedicii SMURD au asistat medical un bărbat cu o rană la membrul superior și o femeie cu atac de panică din autoturism care a luat foc, iar acum un echipaj SAJ se deplasează pentru a prelua un minor.

Până în acest moment doar femeia a fost transportată la spital de către echipajul SMURD. Pompierii au intervenit cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD, alături de un echipaj SAJ.”

UPDATE ORA 14.10: „Traficul a fost reluat. Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetarea la fața locului”, anunţă IPJ Argeş.

 

 

UPDATE ORA 13.25: Pompierii ISU Argeş acţionează pentru a stinge incendiul care a cuprins un autoturism Suzuki.

 

 

ISU Argeş: „La locul intervenției acţionează pompierii cu o autospecială de stins incendii, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD”.

„Două persoane care se aflau în autoturismul care a luat foc au fost asistate medical de către echipajul SMURD. A fost vorba de o femeie cu atac de panică și un bărbat rănit la mână. Din fericire incendiul nu a ajuns la o sondă și o stație peco aflate în apropiere, flăcările care s-au propagat pe vegetația uscată au fost ținute sub control de către participanții la trafic”, precizează pompierii ISU.

Ştirea iniţială

Sesizare de eveniment rutier grav pe DN 7, la Drăganu. Este vorba despre un accident urmat de incendiu auto.

„DN 7 – Drăganu – accident rutier cu 2-3 auto, posibil unul sa fi luat foc. Traficul este blocat”, anunţă IPJ Argeş.

 

 

În eveniment ar fi fost implicate trei autoturisme.

„Fără victime, din primele informaţii”, precizează ISU Argeş.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Sandu viorel spune:

    …”in împrejurări ce urmează a fi cercetate” ….tipic poliției! Hai sa va spun realitatea întrucât circul f des pe acest tronson: la calea ferată dezafectată e pe DN 7 (pe care nimeni nu se gândește sa o astupe efectiv cu asfalt) se încetinește ceea ce crează ambuteiaj pe sensul Pitesti Vâlcea ! Șoferi stau blocați in trafic mai mereu coada se întinde deseori pana la coborârea de pe autostrada la Podul Viilor. Același lucru și din sens contrar! Oameniii își pierd răbdarea efectiv și …. unii încalcă regulile de circulație .
    Excepție doar vinerea când dl johanis merge la Sibiu , atunci veți observa la acea blestemata lunie ferată dezafectată un echipaj de politie, chiar doua, care fac semne șoferilor sa nu mai încetinească in zona respectiva!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3