930×122 CUMPANA 5

alee

(VIDEO) O NOUĂ INTRARE ÎN RĂZBOIENI. PITEȘTENI REVOLTAȚI

Primăria Pitești a amenajat o alee carosabilă în carierul Războieni, la blocul A2, pe strada Argedava spre strada Dimitrie Butculescu.

Citiți și: Pitești. Parcare într-un mare cartier. O parte din teren a costat 8000 de euro

Mica stradă a fost realizată prin dezafectarea unei alei pietonale în trepte, Aleea Soarelui, pe o lungime de 89 de metri.

În spaţiul liber existent cu acces direct din strada Burebista, pe partea dreaptă, în sensul de înaintare spre strada Dimitrie Butculescu, a fost amenajată o parcare de 350 de mp, cu 14 locuri (în lateralul blocului A4).

Citiți și: Să tot stai pe strada bogătașilor din Pitești! Transformare totală!

Investiția a costat 434.927,22 de lei, inclusiv TVA, potrivit Primăriei.

„Ați stricat un loc de joacă pentru copii”

După ce a fost anunțată pe pagina oficială de socializare a Primăriei Pitești, schimbarea a provocat o serie de reacții: felicitări, dar și obiecții.

„O balustradă de protecție pentru trepte și ar fi fost perfect! Este destul de periculos, mai ales pentru copii”, atrage atenția o piteșteancă.

„Nu era deloc nevoie de acea alee… Acum se circulă cu viteză și trebuie să avem grijă noi, adulții, dar și copiii. Plus că ați stricat un loc de joacă pentru copii… Bineînțeles, parcarea aduce bani, locul de joacă, nu”, se arată într-o altă opinie.

„Din punctul meu de vedere, asfaltarea parcărilor nu este o soluție bună. Pavaj ecologic cred că este mai util acum”, adaugă un alt piteștean.

555×222  MAIA

Comentarii

570×90 MAIA