930 x122 grota rece

baza sportivă aripi

(VIDEO) O PARTE DIN BAZA SPORTIVĂ ”ARIPI”, RETROCEDATĂ

O parte din baza sportivă ”Aripi”, retrocedată. Bărbatul care a câștigat în instanță dreptul de proprietate asupra unei suprafaţe de teren care traversează baza sportivă „Aripi” din cartierul Craiovei a Liceului cu Program Sportiv (LPS) s-a prezentat astăzi la fața locului pentru a fi pus în posesie.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Prezentă a fost și Valentina Neagu, șef serviciu în cadrul Serviciului de Aplicare a Legilor Proprietății, Cadastru și Patrimoniu din Primăria Pitești.

Bărbatul s-a judecat 4 ani și jumătate cu Primăria Pitești pentru suprafața de teren. Municipalitatea ar trebui să înceapă negocierile cu proprietarul. Acest lucru nu s-a întâmplat până în momentul de față. Proprietarul nu a primit nicio ofertă din partea Primăriei Pitești.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

În următoarele imagini, declarații ale proprietarului, dar și nemulțumirile unor reprezentanți ai sportului argeșean, Gabriel Trandafirescu și Nicolae Radu:

L-am contactat pe primarul municipiului Pitești, Cornel Ionică, pentru un punct de vedere. ”E o nenorocire pentru noi, dar hotărârile instanței nu se comentează. Ne judecăm de 4 ani și jumătate cu foștii proprietari și au câștigat o suprafață de 2.800 de metri din acest teren, pe care astăzi executorul judecătoresc o pune în posesie.

Ni s-a mai întâmplat, am mai pierdut multe terenuri (…) Poate găsim o soluție de alipire… Dacă proprietarul va fi de bună-credință, să încercăm o alipire, niște schimburi, ceva ca să putem să dăm folosință terenurilor, ce ne-a mai rămas acolo”, declară Ionică. Acesta adaugă că Primăria încă nu a purtat discuții cu proprietarul.

Baza Sportivă „Aripi” se află pe strada Craiovei, lângă Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”. (Video: Mihai Neacșu) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90