Donaris 930 x 122

baza sportivă aripi

(VIDEO) O PARTE DIN BAZA SPORTIVĂ ”ARIPI”, RETROCEDATĂ

O parte din baza sportivă ”Aripi”, retrocedată. Bărbatul care a câștigat în instanță dreptul de proprietate asupra unei suprafaţe de teren care traversează baza sportivă „Aripi” din cartierul Craiovei a Liceului cu Program Sportiv (LPS) s-a prezentat astăzi la fața locului pentru a fi pus în posesie.

Citiți și: Primăria Pitești colectează scrisorile pentru Moș Crăciun, în Centru

Prezentă a fost și Valentina Neagu, șef serviciu în cadrul Serviciului de Aplicare a Legilor Proprietății, Cadastru și Patrimoniu din Primăria Pitești.

Bărbatul s-a judecat 4 ani și jumătate cu Primăria Pitești pentru suprafața de teren. Municipalitatea ar trebui să înceapă negocierile cu proprietarul. Acest lucru nu s-a întâmplat până în momentul de față. Proprietarul nu a primit nicio ofertă din partea Primăriei Pitești.

Citiți și: Peste 1 milion de euro pentru reabilitarea unei străzi din Pitești

În următoarele imagini, declarații ale proprietarului, dar și nemulțumirile unor reprezentanți ai sportului argeșean, Gabriel Trandafirescu și Nicolae Radu:

L-am contactat pe primarul municipiului Pitești, Cornel Ionică, pentru un punct de vedere. ”E o nenorocire pentru noi, dar hotărârile instanței nu se comentează. Ne judecăm de 4 ani și jumătate cu foștii proprietari și au câștigat o suprafață de 2.800 de metri din acest teren, pe care astăzi executorul judecătoresc o pune în posesie.

Ni s-a mai întâmplat, am mai pierdut multe terenuri (…) Poate găsim o soluție de alipire… Dacă proprietarul va fi de bună-credință, să încercăm o alipire, niște schimburi, ceva ca să putem să dăm folosință terenurilor, ce ne-a mai rămas acolo”, declară Ionică. Acesta adaugă că Primăria încă nu a purtat discuții cu proprietarul.

Baza Sportivă „Aripi” se află pe strada Craiovei, lângă Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”. (Video: Mihai Neacșu) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90