New Profesional Consult 930 x 122

strada tudor arghezi

Video: O stradă din Piteşti duce nicăieri. „Cine a pus poarta în drum…”

O stradă din Piteşti care duce nicăieri, fără să existe vreun indicator. Problema ne-a fost comunicată în cursul zilei trecute, de către un şofer care a virat dreapta de pe Calea Drăgăşani, pe lângă supermarket-ul PROFI.

Citiți și: Comisia de circulaţie din Piteşti, alte 7 propuneri respinse!

A intrat pe strada Tudor Arghezi şi în capăt a fost nevoit să întoarcă (VIDEO)

 

 

Citiți și: Bandă de circulaţie suplimentară pe bulevardul Republicii

Strada Arghezi se intersectează cu strada T. Teodorescu Branişte (vezi harta), însă practic nu ai cum să ajungi cu maşina pe respectivul drum, din pricina unui gard metalic montat acolo.

 

 

Este cel puţin ciudată această modalitate prin care drumul este blocat, mai ales că pe întreaga porţiune a străzii amintite nu există niciun indicator rutier cum că drumul este fără ieşire. În fapt, nu există nici măcar un marcaj privat care să atragă atenţia şoferilor cu privire la acest lucru. Probabil că treaba e ştiută doar de locatarii din zonă.

În ceea ce ne priveşte, nu ştim dacă respectiva poartă a fost montată de privaţi din zona respectivă sau este vreo „operă” a administraţiei locale. Promitem să lămurim, însă, problema!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90