New Profesional Consult 930 x 122

decedat

(VIDEO) OPERAȚIUNE DRAMATICĂ PE VÂRFUL MOLDOVEANU. BĂRBAT DECEDAT

UPDATE: Operațiune dramatică pe Vârful Moldoveanu. Bărbat decedat. Acțiunea a fost finalizată în jurul ore 6. Bărbatul care și-a pierdut viața avea 28 de ani, era originar din județul Argeș și locuia în București.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Salvamontiștii argeșeni intervin la această oră în sectorul Vârful Moldoveanu – Iezerul Triungular (Munții Făgăraș).

Citiți și: Exclusiv! Nenorocire lângă Pitești! A murit

Aproximativ 40-50 de studenți coborau de pe Vârful Moldoveanu către Valea Rea, în urmă cu aproximativ 4 ore, moment în care profesorul acestora a căzut într-o râpă și s-a rănit foarte grav.

Bărbatul a decedat ulterior, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU Argeș).

La fața locului se deplasează și polițiști argeșeni, pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care a survenit decesul.

Un alt bărbat ar fi rănit, mai transmit autoritățile. La fața locului vor ajunge dou[ ambulanțe SMURD și un echipaj cu o autospecială de transport victime multiple.

Persoanele care fac parte din respectivul grup vor fi aduse de Salvamont ]n Nucșoara. În cazul în care situația o va impune, vor fi preluate de ambulanțe. (Sursă foto: Salvamont România, Video: ISU și IJJ Argeș)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90