New Profesional Consult 930 x 122

gunoieri

(VIDEO) „PENTRU O LUME MAI CURATĂ”? CURAT MURDARĂ! DIRECTORE BECHEANU, PUTE!

„Pentru o lume mai curată”? Curat murdară! Directore Becheanu, pute! “Pentru o lume mai curată” este sloganul societății de salubritate a Primăriei Pitești. Curat murdară, după cum o arată și imaginile filmate astăzi de un cititor al publicației noastre la blocul turn B7 de pe strada Calea Bascovului din Ceair.

Citiți și: Salubritate, avertisment pentru oameni: ,,Strict interzis!”

Angajații SC Salubritate 2000 SA lasă în urma lor o mizerie de nedescris. Ridică gunoiul de la blocuri, dar “parțial”. Ce cade pe jos din pubele până la autospecială, pe jos rămâne!

Citiți și: Bani în plus ,,aruncați” la gunoi

Ce părere are directorul general al societății, Romi Ilie Becheanu? E o bătaie de joc, stimabile? E o nesimțire până la cer față de contribuabilii care achită taxa pe gunoi pentru a avea curățenie? Curățenie exemplară! “Pentru o lume mai curată”, Romi Becheanu?

Și nu, nu este un incident izolat. Inclusiv cititorul nostru ne spune că “povestea porcului” se repetă constant la blocul respectiv. Nu cumva și la alte blocuri? Nu cumva situația este generalizată? Puneți mâna pe mătură, puturoșilor! Romi Ilie Becheanu, așteptăm măsuri. Vom urmări subiectul.

PS: Cititorul nostru a făcut el curat în urma gunoierilor de la Salubritate. Rușine, Romi Ilie Becheanu!

Dacă aveți informații sau imagini care pot deveni o știre, ne puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0733.797.066.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90