930 x122 grota rece

Arges

(VIDEO) PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. TRAFICANȚI DE DROGURI, SĂLTAȚI DE „MASCAȚI”

UPDATE: Percheziții în Argeș. Traficanți de droguri, săltați de „mascați”. În urma perchezițiilor, au fost reținuți pentru 24 de ore 2 bărbați (unul din Pitești, iar celălalt din Slatina).

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Azi dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (B.C.C.O.) Pitești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și sub coordonarea D.I.I.C.O.T. Pitești, au făcut 3 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv. Perchezițiile s-au desfășuat municipiile Pitești (Argeș) și Slatina (județul Olt).

În urma percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate pentru continuarea cercetărilor aproximativ 1 kg de fragmente vegetale, 4.500 de lei, telefoane mobile şi ustensile folosite la porţionarea şi ambalarea substanţelor interzise.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Din cercetări a reieșit că membrii grupării ar fi achiziționat on-line diverse cantități de canabinoizi sintetici de pe site-uri de specialitate din străinătate, pe care ulterior le-ar fi preparat, porționat și distribuit pe raza județului Argeș.

De asemenea, a reieșit că un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Slatina, i-ar fi vândut astfel de substanțe unui consumator din Pitești, care ulterior a decedat. Este vorba Alexandru Țuțulică, tânărul care duminică, 11 martie 2018, a fost coborât dintr-o mașină și abandonat pe o stradă din Pitești.

Potrivit D.I.I.C.O.T., ”la data de 11.03.2018, 4 tineri consumatori din municipiul Piteşti s-au deplasat cu un autoturism în municipiul Slatina, de unde au achiziţionat de la suspectul C. I. C. un număr de 5 plicuri de substanţă vegetală psihoactivă, pentru suma totală de 50 de lei. Pe drumul de întoarcere către Piteşti, aceştia au consumat întreaga cantitate de etnobotanice, iar unul dintre ei a intrat în stare de somnolenţă, fără a fi conştient.

În această stare, victima a fost coborâtă din autoturism şi aşezată pe un trotuar din zona blocului nr. 2, situat pe strada Aleea Teilor din municipiul Piteşti, loc în care, la scurt timp, a fost găsită decedată.”

Trei persoane vor fi duse la sediul D.I.I.C.O.T. Pitești pentru audieri.

La acțiune au participat și polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Argeș și Olt, precum și luptători ai serviciilor pentru acțiuni speciale („mascații”) din cele două județe.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA