Donaris 930 x 122

perchezitii

(VIDEO) PERCHEZIȚII ÎN ȘTEFĂNEȘTI. SĂLTAȚI DE „MASCAȚI” ȘI DUȘI LA AUDIERI ÎN PITEȘTI

Poliția a făcut azi dimineață 6 percheziții domiciliare în orașul Ștefănești, la locuințele mai multor persoane bănuite de furt calificat.

Citiți și: Poliția, în școli!

Potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, în noaptea de 20 spre 21 martie 2020, persoanele respective ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială din Piteşti, de unde ar fi furat 47.000 de lei şi 600 de kg de deşeuri de cupru.

„În urma percheziţilor, au fost identificate și indisponibilizate trei autovehicule și mai multe telefoane mobile, susceptibile a fi fost folosite la săvârșirea infracțiunii. 6 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş (n.r.-sediu situat în Pitești) pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, precizează sursa citată.

Citiți și: Vaccinul la chiuvetă ”lovește” din nou! Reținuți după ce au dat adeverințe false

Perchezițiile au fost făcute de polițiști ai Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, cu sprijinul polițiștilor din Ștefănești, de la Serviciul Acțiuni Speciale („mascații”) și de la Serviciul Criminalistic și al jandarmilor. Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90