930×122 CAPRA 5

perchezitii

(VIDEO) PERCHEZIȚII ÎN ȘTEFĂNEȘTI. SĂLTAȚI DE „MASCAȚI” ȘI DUȘI LA AUDIERI ÎN PITEȘTI

Poliția a făcut azi dimineață 6 percheziții domiciliare în orașul Ștefănești, la locuințele mai multor persoane bănuite de furt calificat.

Citiți și: Spargere la sediul Poliției. Hoții au plecat cu 20.000 de lei

Potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, în noaptea de 20 spre 21 martie 2020, persoanele respective ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială din Piteşti, de unde ar fi furat 47.000 de lei şi 600 de kg de deşeuri de cupru.

„În urma percheziţilor, au fost identificate și indisponibilizate trei autovehicule și mai multe telefoane mobile, susceptibile a fi fost folosite la săvârșirea infracțiunii. 6 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş (n.r.-sediu situat în Pitești) pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, precizează sursa citată.

Citiți și: Argeș. Tânăr penal pe drumurile din județ. A ajuns pe mâna Poliției

Perchezițiile au fost făcute de polițiști ai Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, cu sprijinul polițiștilor din Ștefănești, de la Serviciul Acțiuni Speciale („mascații”) și de la Serviciul Criminalistic și al jandarmilor. Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3