Donaris 930 x 122

affect

(VIDEO) PIGMENŢII, PRODUSUL LUNII LA AFFECT COSMETICS

Pigmenţii, produsul lunii la Affect Cosmetics. Conceptul de cosmetice profesionale Affect Cosmetics este nou pe piaţa din România, reprezentând linii de produse cosmetice exclusive, ce servesc femeii moderne pentru un aspect mai frumos, mai modern, mai fresh.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Produse de calitate, recomandate de profesionişti, produsele Affect vor satisface şi cele mai exigente aşteptări. Profesional Top Glamorous, unic distribuitor în România al brand-ului vă invită să le testaţi în magazinele sale sau să le comandaţi online de pe site-ul www.topglamorous.ro.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=O8VFD6bG2a0

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Affect Cosmetics reprezintă alegerea cea mai bună dacă vă doriţi un machiaj profesional pe care să îl puteţi realiza fiecare dintre dumneavoastră, fără să mergeţi într-un salon de înfrumuseţare.

Aceste produse se adresează atât celor ce activează în domeniu şi doresc calitate la un preţ accesibil, dar şi celor care nu sunt make-up artişti, dar doresc să poarte zilnic un machiaj impecabil. Cu ajutorul acestor produse profesionale puteti realiza diferite tipuri de machiaj, de la cel de zi cu zi, natural, până la machiaje speciale precum: machiajul de corecţie a feţei, machiaj pin up, machiaj de seară, machiaj de mireasă, machiaj apple, multi color blending, smokey eyes şi multe altele.

Affecr Cosmetics vă prezintă Charmy Pigment Loose Eyeshadow/Fard de ochi ușor sclipitor (colorat), care vă permit să creați un aspect subtil și romantic datorită nuanțelor frumoase şi a culorilor extrem de pigmentate. Pigmenţii sunt potriviţi atât pentru aplicare umedă, dar și uscată, culorile combinându-se perfect, permițându-vă să creați mereu noi jocuri de culori şi să daţi frâu liber imaginaţiei voastre.

Folosiţi pigmenţii Charmy dacă vă place să aduceţi un pic de culoare și strălucire, dar în acelaşi timp eleganţă şi rafinament. O textură moale, foarte placută şi pigmentarea intensă a fardurilor asigură o aplicare confortabilă, uniformă şi persistentă machiajului pe tot parcursul zilei.

Desigur, firma distribuitoare vine cu promoţii speciale, respectiv 15% reducere pentru make-up artişti şi saloane de beauty, şi  20% reducere pentru absolvenţii cursurilor de machiaj din cadrul Profesional New Consult.

”Vă garantăm calitate superioară, compatibilitate optimă cu pielea, proprietăţi superioare la aplicare, termen de valabilitate extins, preturi accesibile pentru aceste produse excepţionale care revolutionează arta machiajului. Nu ezita, încearcă-le şi vei fi surprinsă!”, transmit reprezentanţii Affect Cosmetics.

Puteți contacta reprezentații Profesional New Consult la următoarele

Web: www.topglamorous.ro

E-mail: comenzi@topglamorous.ro

Telefon: 0744.974.775

Adresă: Piteşti, bulevardul I.C Brătianu, blocul D6, parter (în spatele complexului Fortuna)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90