930 x122 grota rece

aglomerație

PITEȘTENI INGHESUIȚI CA SARDELELE

Piteșteni înghesuiți ca sardelele. Pe 10 septembrie 2018, odată cu încheierea vacanței de vară, Publitrans, societatea de transport local de călători a municipalităţii piteștene, a revenit la programul normal. Intervalele de succedare a autobuzelor sunt cuprinse între 6 şi 30 de minute, potrivit Publitrans.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

S-au redus intervalele de succedare, dar a crescut și numărul de călători. Mai ales la orele prânzului, atunci când elevii ies de la cursuri, autobuzele sunt foarte aglomerate.

Piteştenii circulă înghesuiţi ca sardelele, mulți în picioare, ceea ce reprezintă o dovadă de lipsă de respect din partea conducerii Publitrans și, în general, a administrației Ionică față de cetățenii municipiului. Ca să nu mai spunem că prețul unui bilet de călătorie nu este tocmai ieftin!

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

Aglomeraţie în autobuzele Publitrans a fost și pe timpul verii, aglomerație la care s-a adăugat şi căldura sufocantă (subiectul pe larg, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3