New Profesional Consult 930 x 122

golani

VIDEO/PITEŞTI: A DAT CU PUMNUL DE I-AU SĂRIT CAPACELE. ISPRAVA UNUI PUȘTAN NERVOS

În urmă cu puţin timp, un puştan aflat în apropierea supermarket-ului Kaufland Nord din Piteşti a fost surprins de un şofer aflat în trafic în momentul în care, din senin, loveşte cu pumnul o pubelă stradală căreia îi sare capacul în urma impactului.

Citiți și: PRIMĂRIA PITEŞTI DECLARĂ RĂZBOI GOLANILOR

Şoferul strigă imperativ către minor să pună la loc ce-a stricat. Minorul, însoţit de doi amici, priveşte cu teamă spre maşină şi îşi dă seama că gestul lui golănesc a fost observat. Ba mai mult decât atât, rămâne fără cuvinte când i se atrage atenţia (lucru care probabil nu s-a întâmplat prea des în cei şapte ani de acasă) să pună capacul la loc.

Din câte am aflat, puştiul cu apucături ar fi pus înapoi capacul, însă asta nu-l scuză pentru ceea ce a făcut. Poate văd şi părinţii cum se comportă odrasla lor pe stradă, urmând să dispună măsuri în acest sens. Nu de alta, dar peste câţiva ani vor dispune poliţiştii măsuri.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90