EcoMoto 930×122

deseuri

(VIDEO) PITEȘTI: INCENDIU PUTERNIC LA CASA „COLECȚIONARILOR” DE DEȘEURI

Pompierii au intervenit ieri după-amiază pentru stingerea unui incendiu la casa „colecționarilor” de deșeuri de pe strada Fundătura Nicolae Bălcescu din nordul Piteștiului.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), incendiul a cuprins locuința, anexa acesteia și deșeuri aflate în curte.

Au ars aproximativ 60 de mp din casă, anexa pe circa 6 mp și o cantitate mare de deșeuri menajere, preponderent deșeuri din plastic.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

“Cauza probabilă a fost jarul căzut din sistemul de încălzire, în contact cu un material combustibil”, informează ISU Argeș, care precizează că nu au existat victime.

Gospodăria este a unei familii, soț și soție, oameni în vârstă, la care Primăria a intervenit în câteva rânduri de-a lungul timpului pentru ridicarea deșeurilor pe care cei doi obișnuiesc să le strângă.

Fără rezultat, însă. Familia adună în continuare deșeuri, spre disperarea vecinilor și a autorităților. AICI, amănunte și imagini de la una dintre acțiunile întreprinse de Primărie pentru salubrizarea zonei. (Sursă video: ISU Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90