Donaris 930 x 122

deseuri

(VIDEO) PITEȘTI: INCENDIU PUTERNIC LA CASA „COLECȚIONARILOR” DE DEȘEURI

Pompierii au intervenit ieri după-amiază pentru stingerea unui incendiu la casa „colecționarilor” de deșeuri de pe strada Fundătura Nicolae Bălcescu din nordul Piteștiului.

Citiți și: Video – O macara a luat foc pe „Drumul 23”, lângă Petrochimie

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), incendiul a cuprins locuința, anexa acesteia și deșeuri aflate în curte.

Au ars aproximativ 60 de mp din casă, anexa pe circa 6 mp și o cantitate mare de deșeuri menajere, preponderent deșeuri din plastic.

Citiți și: Video – Gospodărie din Argeș, cuprinsă de flăcări. Cauza – un scurtcircuit

“Cauza probabilă a fost jarul căzut din sistemul de încălzire, în contact cu un material combustibil”, informează ISU Argeș, care precizează că nu au existat victime.

Gospodăria este a unei familii, soț și soție, oameni în vârstă, la care Primăria a intervenit în câteva rânduri de-a lungul timpului pentru ridicarea deșeurilor pe care cei doi obișnuiesc să le strângă.

Fără rezultat, însă. Familia adună în continuare deșeuri, spre disperarea vecinilor și a autorităților. AICI, amănunte și imagini de la una dintre acțiunile întreprinse de Primărie pentru salubrizarea zonei. (Sursă video: ISU Argeș)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441