930 x122 grota rece

cartierul tudor vladimirescu

(VIDEO) PITEȘTI: SCANDAL ÎN PARCARE. BĂRBAT REȚINUT

Pitești: Scandal în parcare. Bărbat reținut. Un conflict între doi bărbați a avut loc azi dimineață în cartierul piteștean Tudor Vladimirescu, în plină stradă. Cei doi, vecini pe aceeași scară a unui bloc din cartier, ar fi avut neînțelegeri de mai multă vreme.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional și limbaj licențios!

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

”În conflict au fost implicați doi bărbați, de 50 și, respectiv, de 54 de ani, din Pitești.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani și-a amenințat un vecin cu acte de violență, l-a lovit, iar ulterior, folosind o componentă metalică de la un indicator stradal, i-ar fi deteriorat mașina.

În această seară, în jurul orei 18:30, bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru infracțiunile de amenințare, lovire, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.”, precizează Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

Pentru aplanarea conflictului, la fața locului a intervenit un polițist aflat în afara orelor de program, care se îndrepta spre serviciu.

Reținut pentru 24 de ore, bărbatul va fi prezentat mâine Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru ca împotriva lui să fie luată o măsură preventivă. (Sursă video: Facebook Florin Tutulan)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90