930 x122 grota rece

Lidl Gavana

POLIȚIA, CAMPANIE LA LIDL GĂVANA

Poliția, campanie la Lidl Găvana. Pentru al șaselea an consecutiv, Poliția Română și Lidl au desfăşurat campania națională „Verde la educație pentru circulație”.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Proiectul li se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani și constă în lecții interactive de educație rutieră, organizate simultan în parcările magazinelor Lidl din întreaga țară. În Pitești, ediția din acest an a campaniei a avut loc astăzi în faţa magazinului Lidl Găvana.

 „Verde la educație pentru circulație” este un proiect de tradiție, care își propune, an de an, să aducă în atenția copiilor și părinților siguranța rutieră.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

Obiectivul campaniei este de a forma un comportament rutier responsabil în rândul copiilor, prin învățarea și respectarea regulilor de circulație, pentru ca pe termen lung numărul și gravitatea accidentelor rutiere în care sunt implicați și copii să fie reduse.

Polițiștii argeșeni i-au învățat pe copii cum să aibă singuri grijă de ei ca pietoni în trafic. Prima parte a fost dedicată unei sesiuni teoretice, prin care cei mici au aflat ce înseamnă fiecare semn de circulație și au primit informații esențiale pentru siguranța lor, ca pietoni.

A doua parte a cuprins o sesiune practică, în care copiii au putut aplica cunoștințele dobândite, printr-un joc interactiv de circulație rutieră. La finalul acesteia, toți copiii au primit premii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3