NOR CURIER 930X122

nicolae bălcescu

(VIDEO) PRIMĂRIA MAI BETONEAZĂ UN SPAȚIU VERDE

Primăria mai betonează un spațiu verde. Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești poate trece la desființarea spațiului verde de 300 de mp din zona blocului L6 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Nord, după ce Consiliul Local a scos terenul din registrul spaţiilor verzi, declarându-l de utilitate publică.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Spațiul verde va fi desființat pentru lărgirea carosabilului într-o zonă cu un trafic extrem de aglomerat şi pentru amenajarea de locuri de parcare. Lucrările de betonare şi asfaltare vor dura în jur de două luni, potrivit primarului Cornel Ionică:

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Primăria Piteşti şi-a făcut un obicei din a sacrifica spaţii verzi pentru a lărgi străzile sau pentru a amenaja parcări. Astfel de situaţii au mai existat, de exemplu, pe artere de circulație ca Eroilor sau Teilor, acolo unde au fost tăiați copaci pentru a face noi locuri de parcare. (Video: Mihai Neacșu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90