EcoMoto 930×122

hoț de lemne

    Video: Prins cu lemnele furate în mașina de gunoi

    Prins cu lemnele furate în mașina de gunoi. În ziua de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat de 42 de ani, din Valea Danului, care transporta 6,99 metri cubi lemn foc, de esenţă fag, cu o autospecială gunoi, fără documente legale de provenienţă şi transport.

    Citiți și: HOȚ DE LEMNE DIN ARGEȘ, LA PUȘCĂRIE

     

     

    Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010, privind contravenţiile silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat ocolului silvic.

    Tot ieri, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat de 40 de ani, din Albeștii de Argeș, care transporta 0.300 metri cubi lemn foc, de esenţă fag, cu autoturismul, fără documente legale de provenienţă şi transport.

    Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010, privind contravenţiile silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat ocolului silvic competent.

    În urma verificărilor suplimentare, a reieșit faptul că materialul lemnos în cauză ar fi fost sustras din zona unei platforme primare de exploatare, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

    Cercetările continuă.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3