930 x122 grota rece

pro românia

(VIDEO) PRO ROMÂNIA, ACȚIUNE ÎN ȘTRAND

Pro România, acțiune în Ștrand. Astăzi, de 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului, Organizația de Tineret a Pro România Argeș a desfășurat în parcul Ștrand din Pitești o acțiune dedicată celor mici.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Tinerii de la Pro România, coordonați de Anin Bucurel, le-au împărțit copiilor acadele și baloane și le-au urat acestora la mulți ani!

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Printre tinerii de la Pro România Argeș care au participat la acțiune s-au numărat Adrian Janță, Liviu Păunoiu, Flavius Panțurescu, Vlăduț Dobrișan, Cristina Beșleagă și Fabian Păsărică.

”Să ne amintim mereu că perioada copilăriei este poate cea mai frumoasă din viața unui om. Pro România le urează tuturor copiilor să aibă parte de tot ceea își doresc!”, este mesajul transmis de Anin Bucurel, președintele Organizației de Tineret a filialei județene Pro România.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3