Donaris 930 x 122

152 de ani

PROFESORII DE LA „BRĂTIANU” AU ÎNCINS SCENA

Profesorii de la „Brătianu” au încins scena. Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Piteşti a aniversat 152 de ani de la înființarea sa. Cu această ocazie, profesorii și elevii prestigiosului colegiu au organizat astăzi un program special la Teatrul „Alexandru Davila”.

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

Evenimentul a debutat cu înmânarea de diplome elevilor şi cadrelor didactice de la „Brătianu” cu reuşite deosebite la olimpiadele naționale.

Programul a continuat cu diverse momente artistice prezentate de elevi și cu o scenetă care i-a avut ca actori pe profesori ai colegiului.

Citiți și: Întâlnirea minților: Dulcan luminează „Brătianu”!

Tot profesorii au oferit cel mai aplaudat moment artistic al zilei. Dovedind talent, dar și pregătire fizică de invidiat, mai mult de șase minute cadrele didactice, îmbrăcate în frumoase costume tradiționale românești, au prezentat dansuri populare cu mare priză la publicul din sală.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90