930X122 MAIA

prostituate

VIDEO: PROSTITUATELE DIN PITEŞTI SFIDEAZĂ COVID-UL ŞI VREMEA REA

Practicantele celei mai vechi meserii din lume au fost lovite puternic de pandemia Covid. Nu ştim în ce măsură le-a afectat sănătatea, însă financiar este evident că nu le merge deloc bine. Cei mai mulţi „clienţi” se tem să apeleze la asemenea servicii, fiindcă oricâte asigurări ar da fetele, nu au cum să inspire încredere.

Citiți și: Argeș. Polițiștii, la vânătoare de femei „ușoare”!

În ciuda tuturor controverselor şi temerilor, unele prostituate şi-au reluat locul în dispozitiv pe Calea Depozitelor.

 

Citiți și: Pitești: Femeile „ușoare” au fost luate la ochi de polițiști

 

Vremea mohorâtă le îngreunează şi mai mult activitatea, însă experienţa acumulată de-a lungul timpului le dictează să nu renunţe în condiţii dificile.

Prostituţia rămâne o problemă în judeţ şi în ţară. În lipsa unor reglementări de ordin legal, multe tinere sunt racolate şi exploatate de proxeneţi, iar în Argeş unii dintre aceştia au adunat averi de milioane până să fie prinşi de poliţişti. Mulţi alţii continuă să profite de tinere, apelând la şantaj, ameninţări şi acte de violenţă.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA