Donaris 930 x 122

jandarmeria

PROTEST MUT ÎN PITEŞTI. „GAZAȚI PE BANII NOȘTRI!”

Protest mut în Pitești. „Gazați pe banii noștri!”. O nouă acțiune de protest s-a desfășurat în această seară, cu puțin timp în urmă, pe platoul din faţa magazinului Trivale din centrul Piteştiului.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Intitulat ,,Nu sunt de acord cu acţiunile Jandarmeriei din 10 august”, protestul, care a reunit un grup de persoane, a fost unul diferit față de precedentele.

De această dată, manifestanții au ales să protesteze mut, în tăcere, fără să scandeze sloganuri, cu măști chirurgicale pe față și afișând fotografii prin care au reclamat felul în care Jandarmeria a intervenit la protestul de vineri, 10 august 2018, din Piața Victoriei din București.

Citiți și: Pitești. Un nou cartier de vile „va răsări” în oraș

„Cei vinovați trebuie pedepsiți!” – a fost mesajul principal al manifestației din această seară. „Gazați pe banii noștri” – au mai reclamat protestatarii din Pitești printr-un alt mesaj scris adresat Jandarmeriei și puterii politice PSD-ALDE de la București.

Nu au lipsit „tradiționalele” sloganuri „Justiție, nu corupție” și „Fără penali în funcții publice”, și ele, în această seară, doar afișate pe pancarte, nu și scandate.

Protestul a fost organizat de asociația civică #activAG.

Amintim că în același loc aseară a avut loc un alt protest (subiectul pe larg, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90