Donaris 930 x 122

jandarmeria

PUBLIC NUMEROS ÎN CENTRU

Public numeros în Centru. Jandarmii argeșeni au încheiat astăzi programul special pe care l-au pregătit cu ocazia împlinirii a 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Ultima reprezentație a avut loc în centrul Piteștiului, în fața unui public numeros.

Citiți și: Pitești. Revoltător! Ce a făcut un bărbat lângă Expo Parc

Mai întâi, Detaşamentul mobil de intervenţie a prezentat exerciții demonstrative și simularea unei acțiuni de urgență. Apoi, jandarmii argeşeni au defilat prin faţa sutelor de piteșteni veniți în zona Pieței ,,Vasile Milea” să privească și să aplaude.

De asemenea, cei interesați au putut discuta cu reprezentanţi ai Serviciului Resurse Umane cu privire la la ofertele educaţionale ale Jandarmeriei. La standurile cu arme, copiii au putut ,,proba” echipamente din dotare, imortalizând momentele deosebite prin fotografii alături de jandarmi.

Citiți și: Pitești. Friptura la grătar, în pădure, te costă 2000 €!

Activitățile de azi au făcut parte din programul aniversar al Jandarmeriei, care, pe parcursul unei săptămâni, a inclus și alte evenimente (AICI, amănunte).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90