EcoMoto 930×122

cod galben

(VIDEO) RUPERE DE NORI ÎN PITEȘTI

Rupere de nori în Pitești. Piteștiul se află la această oră sub cod galben de tip nowcasting, emis de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Cu o mică pauză de câteva minute, plouă de aproape o oră și se semnalează descărcări electrice. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, cantitățile de apă pot depăși 25 de litri pe mp. Pe alocuri, a căzut și grindină.

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Conform sursei citate, până la ora 15, mai sunt sub avertizare cod galben de ploi, grindină, descărcări electrice și intensificări ale vântului, cu aspect de vijelie, orașele Mioveni, Costești, Ștefănești și Topoloveni și comunele Călinești, Bascov, Poiana Lacului, Buzoești, Vedea, Bradu, Țițești, Mărăcineni, Stolnici, Merișani, Moșoaia, Lunca Corbului, Priboieni, Suseni, Albota, Budeasa, Dârmănești, Căteasca, Micești, Rociu, Cocu, Uda, Băbana, Oarja, Davidești, Săpata, Beleți-Negrești și Drăganu.

Ca de obicei atunci când plouă mai mult, și de această dată canalizarea nu a făcut față în Pitești, porțiuni de străzi fiind inundate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3