Donaris 930 x 122

parcare

ȘOFERI SCANDALIZAȚI ÎN PITEȘTI: „E STRIGĂTOR LA CER!”

Șoferi scandalizați în Pitești: „E strigător la cer!”. Decizia Primăriei Piteşti de a schimba substanţial regulamentul cu privire la închirierea locurilor de parcare de reşedinţă (inițiativă despre care ePitești v-a informat în premieră AICI) provoacă reacţii de nemulţumire.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Amintim că, potrivit proiectului, între orele 9 și 17, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică, oricine va putea parca oriunde, chiar dacă locul de parcare este plătit.

„Să ne spună şi nouă cei de la Primărie cum facem dacă venim acasă la ora 17 şi găsim locul de parcare ocupat? Nu este corect! Adică noi plătim taxă, plătim chirie, dar nu putem beneficia de locul pentru care plătim? E strigător la cer!”, ni se plâng locatari din cartierele Piteştiului.

Citiți și: E gata! Proiect vital, de aproape 1 milion de €, în Pitești

”În parcarea de reședință, deținătorul unui abonament de parcare are un drept exclusiv asupra acestuia în intervalul luni-vineri între orele 17 și 9, iar sâmbăta și duminca permanent. În restul timpului, locul de parcare va putea fi utilizat și de alți deținători de autovehicule.”, se arată în proiect.

Cu alte cuvinte, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 9-17, locul de parcare plătit va putea fi folosit și de alți șoferi.

În proiect se mai precizează că ”beneficiarul locului de parcare persoană fizică achită tariful de 100 de lei/an inclusiv TVA, respectiv tariful de 100 de lei/an plus TVA pentru persoanele juridice pentru intervalul luni-vineri orele 17-9, sâmbăta și duminica, permanent.”

Proiectul va fi supus dezbaterii și votului Consiliului Local Pitești. AICI puteți consulta proiectul de hotărâre pentru modificarea regulamentului de parcări din municipiu.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3