930X122 MAIA

amenda

ȘOFERIȚĂ AMENDATĂ AZI ÎN PITEȘTI. CUM A REACȚIONAT

Șoferiță amendată azi în Pitești. Poliţia Locală a dat astăzi noi amenzi pentru parcări neregulamentare.

Citiți și: Când ai Porsche și tupeu, codul rutier și bunul simț nu există!

Printre persoanele amendate în Centru, pe bulevardul Republicii, în zona CEC Bank, se numără și o șoferiță. Femeia a reacționat: ,,Chiar nu încurcă cu nimic, uitaţi cum este parcată şi aceasta! Dacă nu ne înţelegem de vorbă bună, aşa amenzi putem da tot timpul! Vreau un avertisment, am greşit, dar nu înţeleg…”

În ciuda nemulţumirii sale, șoferița a fost sancționată de echipajul de Poliție Locală. Sancțiunea în astfel de cazuri constă în amendă cuprinsă între 290 şi 435 de lei şi două puncte penalizare la permis.

Citiți și: Noile contravenții pentru care șoferii vor primi amendă acasă! Iată lista

”Poliția Locală desfășoară acțiuni în ceea ce privește parcările neregulamentare în toate zonele din Pitești. Cetățenii care vor să sesizeze un eveniment care ține de atribuțiile instituției sunt rugați să sune la dispeceratul Poliției Locale.”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Numerele de telefon ale dispeceratului Poliției Locale sunt 0248.210.230 și 0348.911.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90