șoferiță

Video: Şoferiţă cu BMW seria 5, taie cu nonşalanţă linia dublă continuă în Piteşti

Şoferiţă cu BMW seria 5, taie cu nonşalanţă linia dublă continuă în Piteşti și își parchează bolidul în zona marcată corespunzător, aflată pe sensul opus. Imaginile video au fost surprinse în cursul zilei de ieri, 17 mai, pe bd. Nicolae Bălcescu din municipiu, bulevard care este sufocat de mașini zi de zi.

Citiți și: Inedit – Și femeile pot! O femeie conducea un TIR de zeci de tone pe Autostradă

Un conducător auto din trafic, contrariat de isprava femeii, a surprins manevra (de „vitejie”, completăm noi!) cu ajutorul camerei video din autoturism și ne-a transmis filmulețul pe numărul de Whatsapp al redacției (0774 587 441).

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected] și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

Citiți și: O şoferiţă din Argeş a intrat la „shopping” în VIVO Mall cu tot cu maşină

Ce a făcut șoferița cu pricina este cu atât mai curios, cu cât, la nici 100 de metri distanță se află sensul giratoriu de lângă Kaufland Nord, unde putea să întoarcă fără riscuri și fără a exista posibilitatea să fie amendată de Poliție.

PRECIZĂRI OFICIALE

Am luat legătura cu IPJ Argeș pentru un punct de vedere oficial cu privire la imaginile care au ajuns în posesia redacției ePitești, purtătorul de cuvânt, Mădălina Epure, comunicându-ne măsurile care pot fi luate într-o asemenea situație.

Așadar, schimbarea direcției de mers prin viraj spre stânga, dacă prin aceasta se încalcă marcajul dublu longitudinal continuu care separă sensurile de circulație, faptă prevăzută de art. 77 alin. 2 din regulamentul de aplicare a OUG 195/2002, sancționat de art. 102 alin. 2 si art. 108 alin. 1 lit. d pct. 9 din OUG 195/2002, este penalizată cu 9 – 20 puncte amendă (1.305 – 2.900 lei) și 6 puncte penalizare.

Prin urmare, „merită” să faci asemenea manevre în trafic?

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

3 comentarii

 • sofer profesionist spune:

  Daca intorcea in giratoriu se ocupa acel loc de parcare de pe partea stanga.
  Nu este singurul sofer care face asta, pe I.C.Bratianu este la ordinea zilei aceasta manevra.
  Sunt sigur ca nici filmagiul paracios nu e chiar sfant in trafic deci nu aruncati cu piatra decat daca sunteti neprihaniti (asa ceva nu exista)
  Lasati vanatoarea de infractiuni pe seama politiei, ii lasati fara obiectul muncii, e singurul lucru pe care-l fac bine.

 • Tans spune:

  👏🏻👏🏻

 • Ionuț spune:

  Poliția este inexistentă în orașul Pitești. Fiecare conduce cum îl taie capul.


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441