EcoMoto 930×122

accident

Video: Şoferiţă pericol public în Piteşti. A avariat mai multe maşini

UPDATE: Şoferiţă pericol public în Piteşti: a avariat mai multe maşini. Poliţiştii au protocolat evenimentul ca tamponare, neînregistrându-se victime sau fapte care să fie cercetate penal. Se pare că şoferiţa a ieşit din zona unei spălătorii auto cu viteză şi fără să se asigure, intrând în coliziune cu autoturismul Sandero Stepway. Apoi ar fi lovit un alt autoturism staţionat. Şoferiţa şi proprietarii păgubiţi merg pe înţelegere amiabilă, la Biroul Tamponări.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

S-a întâmplat în această după-amiază, în jurul orei 14, pe bulevardul Fraţii Goleşti din municipiu.

 

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

 

Este vorba despre o femeie, identificată de martorii oculari ca fiind cea cu o geacă albă şi bluză albastră, la volanul autoturismului Audi (FOTO).

 

 

Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Până acum, ştim că printre „victimele” auto se numără un Sandero Stepway, un Logan şi un Megane.

 

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90