930×122 CAPRA 5

Starbucks

STARBUCKS, START ÎN PITEȘTI

Starbucks, start în Pitești. Starbucks a dat start lucrărilor de reamenajare și de rebranduire a spațiului de la parterul Trivale Shopping Center din centrul Piteștiului. O echipă de muncitori lucrează în interior, urmând ca lucrările să continue și în exterior.

Citiți și: O cafenea Starbucks, închisă și amendată de Protecția Consumatorului

Cel mai probabil, lucrările vor dura câteva săptămâni. Cert este că, deocamdată, Starbucks nu a anunțat o dată oficială pentru deschiderea cafenelei sale din Pitești.

După cum v-am informat, în locul restaurantului McDonald’s, la parterul Trivale Shopping Center din centrul Piteștiului va funcționa un local al lanțului american de cafenele Starbucks. Conducerea centrului comercial a semnat cu Starbucks contractul de închiriere a spațiului.

Citiți și: (VIDEO) ARHIPLIN LA STARBUCKS PITEȘTI, ÎN PRIMA ZI. VIP LA COADĂ

Este primul local pe care Starbucks îl va deschide în Piteşti. Pe lângă cafea măcinată și băuturi de tip espresso, Starbucks vinde în localurile sale ceaiuri, băuturi îmbuteliate, produse de foietaj și sandwich-uri.

Potrivit Starbucks, în România lanțul are cafenele în București, Brașov, Constanța, Cluj Napoca, Craiova, Iași, Oradea, Ploiești și Timișoara.

Amintim că în luna ianuarie a acestui an, după ani și ani de funcționare, restaurantul McDonald’s de la parterul Trivale Shopping Center s-a închis (imagini și amănunte, AICI). Conform unor informații neoficiale, restaurantul McDonald’s ar urma să fie mutat peste drum de Trivale Shopping Center, în fosta cofetărie de la parterul Hotelului Muntenia (AICI, subiectul pe larg)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3